Δευτέρα 15/07/2024
MOTOGrPBRNO

Η  διαδρομή  οδικώς  από τα ΣΚΟΠΙΑ είναι ασφαλής, πρέπει  όμως  να δοθεi προσοχή σε μερικά πράγματα.
1. Τα διόδια: Πληρώνονται και σε ευρω. Καλό είναι να πληρώνετε τα διόδια με ντόπια νομίσματα για να μην σας χρεώνουν παραπάνω με ευρω. Η τιμη φυσικα αναγραφεται στο ταμειο.
2. Χρειαζεται διαβατήριο: Για τα ελληνικα διαβατηρια δεν χρειαζεται να πληρωσουν βιζα διέλευσης, μόνο μια σφραγίδα στα σύνορα. Τα δίκυκλα δεν καθυστερούν καθόλου στο τελωνείο.
3. Ο δρόμος στα Σκόπια γενικά είναι καλός,  αστυνόμευση (τροχαία) χωρίς προβλήματα, ο κόσμος φιλικότατος με τους Ελληνες, πάρα πολλοί απ’ αυτούς ομιλούν ελληνικά, οπότε τυχόν συνεννόηση θα έχει τύχη. Μετά τα Σκόπια και μέχρι την διασταύρωση για Pristina ο δρόμος ήταν το καλοκαίρι του 2004 πάρα πολύ κακός (πολύ λακκούβα!) Tώρα τον έχουν φτιάξει, γιατί τότε υπήρχαν έργα οδοποιίας σε αυτό το κομμάτι.
4. Στην Σερβία από την πόλη NIS και μετά ο δρόμος είναι πάρα πολύ καλός. Τα διόδια στη Σερβία είναι ακριβά (αδικαιολόγητα) σαν της Ιταλίας. Μετά το Βελιγράδι από την πόλη Novi Sad ο δρόμος γίνεται και πάλι αμφίδρομος. Έχει μεγάλες ευθείες και θέλει προσοχή. Εκεί συναντήσαμε και μπλόκα τροχαίας. Τα πρόστιμα είναι πολύ φθηνά, πληρώνονται και σε εύρο. (προσοχή έχει και παζάρια!!).
5. Στα σύνορα με την Ουγγαρία, και εδώ δεν έχει καθυστέρηση, ούτε βίζα. Ο δρόμος από τα σύνορα Σερβίας-Ουγγαρίας , μέχρι το Brno είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος. Τροχαία-μπλόκα στην Ουγγαρία δεν συναντάς.
6. Από την πόλη Gyor, 40 χιλμ. μετά έχει διασταύρωση που σου δίνει δυο επιλογές για να πας Brno. H μια είναι από Bratislava (Σλοβακία) είναι η ποιο σύντομη για Brno. Και η άλλη από Βιέννη(Αυστρία) για Τour. Αν θα πάτε από Βιέννη θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα όρια ταχύτητας, έχει πάρα πολλά μπλόκα μέχρι τα σύνορα με την Τσεχία από Βιέννη, και ο δρόμος είναι αμφίδρομος.
7. Τέλος στην Τσεχία θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα όρια ταχύτητας, γιατί έχει πάρα πολύ τροχαία και αστυνόμευση γενικά λόγω ΜότοGP.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ. ΣΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΔΕΝ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΚΟΟΛ. Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ!!!! 

 

Τιμές εισιτηρίων MotoGp Brno 2008 

Παρα-Κυρια Τ1&Τ2 110
Παρα-Κυρια Τ3 153
Παρα-Κυρια Τ4 135
Παρα-Κυρια Τ5 132
Παρα-Κυρια Τ6 182
Παρα-Κυρια A,B,D,E,G 37
Παρα-Κυρια C 67
Παρα-Κυρια Παιδικά 18
Παρα-Κυρια VIP Tent 340
Παρα-Κυρια VIP Village 885
Παρα-Κυρια VIP Golf 367
Κυριακή A,B,D,E,G 39
Κυριακή C 76
Κυριακή Παιδικά 12
Κυριακή VIP Village 695

Περισσότερες πληροφορίες στο  giannis


Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 9 | 16/02/2006: 521,226 | Μοναδικά IP: 65,302